Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τραγικό! Τον σκότωσε με κλειδί για ένα ταξί στο κέντρο της Αθήνας – BINTEO

Κοινοποίηση

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 43χρονος μετά από καβγά που είχε στο κέντρο της Αθήνας με 27χρονο. 
Ο 43χρονος διασκέδαζε με τη φίλη του σε μπαρ, στο κέντρο της Αθήνας. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα βγήκαν από το μαγαζί και κατευθύνθηκαν προς την πιάτσα ταξί. Στο σημείο της πιάτσας, όπου υπήρχε μόνο ένα διαθέσιμο ταξί, ήταν και ο 27χρονος. Οι δύο άνδρες επιχείρησαν να μπουν στο ταξί και ακολούθησε διαπληκτισμός για την… προτεραιότητα.
Πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησε έντονος καβγάς
Ο 27χρονος έβγαλε τα κλειδιά του, τα προσάρμοσε στα δάχτυλά του και άρχισε να χτυπά με μανία τον 43χρονο στο λαιμό και το στήθος. Από τα χτυπήματα προκλήθηκε τρύπα στον τράχηλο, η οποία αποδείχτηκε θανατηφόρα.
Στη συνέχεια ο 27χρονος τράπηκε σε φυγή και ο ταξιτζής μαζί με την κοπέλα του 43χρονου, που ήταν παρόντες στο σκηνικό, μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο “Ελπίς” όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Μετά τη νεκροτομή που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, στην έκθεση αναφέρεται πως ο 43χρονος φέρει θανατηφόρο τραύμα από μικρό αιχμηρό αντικείμενο. Πιθανότατα πρόκειται για κλειδί που του προκάλεσε μικρή τρύπα στον τράχηλο.
Μετά από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκε ένας 27χρονος Αλβανός, τον οποίο προσήγαγαν. Ο οδηγός του ταξί δεν τον αναγνώρισε, ενώ η κοπέλα του 43χρονου τον αναγνώρισε με επιφυλάξεις.  Ο 27χρονος κρατείται και ανακρίνεται.  
newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα