Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άδειασαν κοσμηματοπωλείο στην Ξάνθη – Ξήλωσαν το ρολό ασφαλείας και άρπαξαν χρυσαφικά!

Κοινοποίηση


-Οι δράστες μπήκαν μέσα και άδειασαν την βιτρίνα του καταστήματος που βρίσκεται στην Δαγκλή 
-Στις 20.000 ευρώ υπολογίζεται η λεία και οι ζημιές που προκάλεσαν οι δράστες 
Το κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται επί της οδού Δαγκλή, λίγα μέτρα από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, άδειασαν τα ξημερώματα της Τετάρτης άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες. 
Οι δράστες λίγο μετά τις 4.30 το πρωί σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία χρησιμοποιώντας κλεμμένο όχημά (πιθανότητα τύπου φορτηγού) ξήλωσαν το ρολό ασφαλείας του καταστήματος και εισήλθαν μέσα σε αυτό αφαιρώντας διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα από την βιτρίνα, αλλά και τους εσωτερικούς χώρους. Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. 
Άνδρες της Ασφάλειας Ξάνθης στο πλαίσιο της προανάκρισης μετέβησαν στο κατάστημα για την λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και την συλλογή στοιχείων από τον χώρο του κοσμηματοπωλείου, ενώ οι ιδιοκτήτες του καταστήματος δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν το τί έχει συμβεί. 
Αξίζει να σημειωθεί πως το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα από την Κεντρική Πλατεία της πόλης και απέναντι ακριβώς από την Λέσχη Αξιωματικών, γεγονός που αποδεικνύει  και το θράσος των δραστών οι οποίοι κινήθηκαν αστραπιαία. Αντίστοιχη διάρρηξη είχε σημειωθεί και πριν από μερικά χρόνια σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Π. Τσαλδάρη, όπου και πάλι οι δράστες είχαν “σηκώσει” το προστατευτικό ρολό ασφαλείας του καταστήματος. 
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα