Αυτά είναι τα μυστικά για να διατηρήσετε το βάρος σας για πάντα


Εάν έχετε κουραστεί με τις δίαιτες που κάνετε και επιτέλους αυτή τη φορά έχετε χάσει τα κιλά που θέλετε τώρα ήρθε η στιγμή να διατηρήσετε το βάρος σας για πάντα. Διαβάστε τα μυστικά που μας αποκαλύπτουν οι ειδικοί, ώστε να μην πάρετε ποτέ ξανά τα κιλά που χάσατε.

Καταναλώστε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες δεν είναι μόνο απαραίτητες κατά την περίοδο της δίαιτας. Προσπαθήστε να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες ακόμα και μετά το τέλος της δίαιτάς σας για να διατηρήσετε «ζωντανό» τον μεταβολισμό. Τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες είναι: το ψωμί και τα μακαρόνια ολικής άλεσης, το καφέ ρύζι, τα μαυρομάτικα φασόλια, το καλαμπόκι, το αβοκάντο και το μπρόκολο.

Συνδυάστε τις φυτικές ίνες με πρωτεΐνη. Οι φυτικές ίνες και η πρωτεΐνη χωνεύονται αργά από τον οργανισμό σας. Είναι ο τέλειος συνδυασμός για να διατηρηθούν σταθερά τα επίπεδα της γλυκόζης , με αποτέλεσμα να έχετε περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μην τσιμπολογάτε σνακς που θα σας προσθέσουν τα κιλά που χάσατε.

Καυτερές γεύσεις. Αντικαταστήστε το αλάτι με καυτερά μπαχαρικά. Τα καυτερά φαγητά αυξάνουν τους καρδιακούς παλμούς και την θερμοκρασία του σώματος, με αποτέλεσμα να καίτε περισσότερες θερμίδες. Επειδή κατά τη διάρκεια του διαιτητικού προγράμματος σας έχετε περιορίσει το αλάτι θα πρέπει να διατηρήσετε τη συνήθεια αυτή γιατί κάτι διαφορετικό θα έφερνε έντονη κατακράτηση υγρών. 

Πίνετε πολύ νερό. Το νερό κάνει καλό τόσο στην υγεία σας όσο και στο σώμα σας, γιατί βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας και αυτό φαίνεται στο δέρμα σας. 8 -10 ποτήρια νερό είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της υγρασίας αλλά και για να σας «κόβουν» την όρεξη, ώστε να μην υποκύπτετε σερ διατροφικούς πειρασμούς.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال