Αλλαγές στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ Αβδήρων – Εξόφληση και με κάρτες


Ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό της ΔΕΥΑΑ ότι από την Παρασκευή 22/1/2016 υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο ταμείο της επιχείρησης στο Νέο Ζυγό. Προχωρήσαμε σε αυτήν την κίνηση μετά από αίτημα αρκετών καταναλωτών μας, που πλέον θα μπορούν να εξυπηρετούνται πληρώνοντας τις οφειλές τους χωρίς χρήση μετρητών.

Επιπλέον, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ότι αλλάζει ο τρόπος έκδοσης των λογαριασμών. Μέχρι πρότινος εκδίδονταν έναντι λογαριασμοί για το πρώτο και το τρίτο τρίμηνο του έτους και εκκαθαριστικοί στο δεύτερο και στο τέταρτο τρίμηνο. Αυτό είχε ως συνέπεια οι μετρήσεις των υδρομέτρων να γίνονται κατά τους μήνες Δεκέμβριο-Ιανουάριο και Ιούνιο-Ιούλιο. 

Επειδή όμως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά τις περιόδους αυτές είναι αντίξοες (πολύ χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες αντίστοιχα), αποφασίστηκε οι μετρήσεις να γίνονται κατά τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο και Σεπτέμβριο-Οκτώβριο. Πλέον θα εκδίδονται έναντι λογαριασμοί για το δεύτερο και το τέταρτο τρίμηνο του έτους και εκκαθαριστικοί για το πρώτο και το τρίτο. 

Για να επιτευχθεί αυτή η μετάβαση εκδόθηκαν δύο συνεχόμενοι έναντι λογαριασμοί για το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο του 2015 και η εκκαθάριση θα γίνει στο πρώτο τρίμηνο του 2016 με αναγωγή των κλιμακίων κατανάλωσης σε εννιάμηνη περίοδο ώστε να μην αδικηθούν οικονομικά οι καταναλωτές μας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, το προσωπικό της επιχείρησης είναι στη διάθεσή σας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση. 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال