Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αντί για μπάλα, χιονοπόλεμος και selfie στην Ξάνθη

Κοινοποίηση


Οι παίκτες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ δεν έδειξαν να ενοχλούνται από την αναβολή της αναμέτρησης στην Ακριτική ενώ κάποιοι το χάρηκαν σαν μικρά παιδιά.
Επτά χρόνια είχε να χιονίσει με αυτή την ένταση στην Ξάνθη και τα Πηγάδια και έμελε αυτό να συμβεί την Κυριακή που ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ.
Μετά τη βόλτα των διαιτητών που ουσιαστικά κατάλαβαν από νωρίς ότι δεν μπορούσε να γίνει παιχνίδι, οι παίκτες των δύο ομάδων πήραν και αυτοί μία γεύση από το άσπρο τοπίο.
Η αναβολή του ματς όμως δεν στεναχώρησε τους παίκτες των δυο ομάδων, ίσα-ίσα που κάποιοι έδειξαν να το χαίρονται.
Ο Κάτσε μαζί με τον Σκόνδρα έβγαζαν selfie στον αγωνιστικό χώρο. Ο Λουτσέσκου και παίκτες του ΠΑΟΚ αποθανάτιζαν το λευκό τοπίο ενώ υπήρξαν και κάποιοι που θέλησαν να παίξουν χιονοπόλεμο.
Δεν έλειψαν και κάποιοι ποιο τολμηροί που πήραν ανά χείρας την κίτρινη μπάλα, που θα χρησιμοποιούνταν στο παιχνίδι, και άρχισαν να κάνουν κόλπα πάνω στο χιόνι. Που θα τους δοθεί άλλωστε ξανά τέτοια ευκαιρία.
Ενώ μετά την αναβολή του αγώνα υπήρξαν και κάποιοι που θυμήθηκαν την παιδική τους ηλικία και έφτιαξαν έναν χιονάνθρωπο μέσα στο γήπεδο.
Πηγή: SPORT 24


ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα