Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Τελευταίο αντίο στην Μαρία Τσελέπη – Τραγική φιγούρα η μάνα της (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Μέσα σε κλίμα οδύνης, σπαραγμού και απίστευτου πόνου έγινε η κηδεία της Μαρίας Τζελέπη.
Συγγενείς και φίλοι, είπαν την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι το «τελευταίο αντίο» στην όμορφη Μαρία, συνοδεύοντας την στην τελευταία κατοικία στο Άβατο Ξάνθης, τόπο καταγωγής του πατέρα της.
Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς της, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο «άγγελος» τους δεν είναι πλέον στη ζωή.
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η όμορφη 31χρονη τραγουδίστρια από την Ξάνθη, άφησε την τελευταία της πνοή τα Χριστούγεννα, νικημένη από τον καρκίνο.




Τραγική ειρωνία; Είχε αποσυρθεί πριν από δυο χρόνια από τις πίστες προκειμένου να κάνει την δική της οικογένεια, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Τον περασμένο Ιούλιο η Μαρία Τζελέπη διαγνώστηκε με καρκίνο, και μέσα σε έξι μήνες ηττήθηκε από την νόσο.
Μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, η μητέρα της και η αδερφή της με φωνή που έσπαγε από συγκίνηση και θλίψη, είχαν πει λίγο μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου της νεαρής τραγουδίστριας:

«Δεν περιγράφεται ο πόνος μου, να χάνεις το παιδί σου είναι το χειρότερο μαρτύριο. Το παιδί μου ξεψύχησε μέσα στα χέρια τα δικά μου και της αδελφής της, έτσι έφυγε» είχε δηλώσει η κυρία Χριστίνα, η οποία ζει στη Γερμανία, όπου το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν η Μαρία.
Τραγικό πρόσωπο όμως και η αδερφή της Χρύσα, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει πως η κατά ένα χρόνο μικρότερη αδερφή της δεν είναι πλέον στη ζωή: «Τι να πω για την αδελφή μου. Περίμενε πως και πώς να γεννήσω στις 26 Δεκεμβρίου και τελικά πέθανε πριν γνωρίσει τον νέο της ανηψιό. Εχω έναν ακόμη γιο δύο ετών τον οποίο λάτρευε. Ηθελε να κάνει τη δική της οικογένεια και τα δικά της παιδιά. Ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι έγινε. Μας τη θέρισε ο καρκίνος μέσα σε 6 μήνες».
Πηγή: Star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα