Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Έφερε 10.000 ευρώ ο Άη Βασίλης στην Ξάνθη – Θα δοθούν σε άπορες οικογένειες

Κοινοποίηση


-Έκοψε την πίτα του το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης την Κυριακή
-Προβλήθηκε ανασκόπηση των δράσεων της χρονιάς, έγινε απολογισμός της ” Γειτονιάς του Άη Βασίλη” και δόθηκαν επιταγές στο Γηροκομείο και στο Ψυχολογικό Κέντρο 
Το ποσό των 10.180 ευρώ άφησε πίσω του ο… Άη Βασίλης για τις άπορες οικογένειες της Ξάνθης καθώς και τα Ιδρύματα του Νομού που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. 
Πρόκειται για χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν από την λειτουργία της “Γειτονιάς του Άη Βασίλη”, που έχει καθιερωθεί πλέον ο θεσμός στην Ξάνθη τα τελευταία χρόνια και αποτελεί πρωτοβουλία του Λυκείου Ελληνίδων. 
Την Κυριακή το Λύκειο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ενώ παράλληλα έγινε και ο απολογισμός των δράσεων του για την χρονιά που πέρασε. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων, κα Πέπη Στάντσιου αναφέρθηκε στην λειτουργία της “Γειτονιάς του Άη Βασίλη”, η οποία κάθε χρόνο επεκτείνεται και αγκαλιάζεται ακόμη περισσότερο από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. 
Όπως έγινε γνωστό μέρος των χρημάτων δόθηκε για την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου και του Ψυχολογικού Κέντρου ενώ τα υπόλοιπα έσοδα θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα