Έκοψαν βασιλόπιτα στο μπλόκο των αγροτών Κομοτηνής - Το φλουρί... στον Υπουργό!


Βασιλόπιτα έκοψαν οι αγρότες που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο μπλόκο που έχει στηθεί στην Κομοτηνή εδώ και μέρες στην Εγνατία Οδό, στο 5ο χλμ. Κομοτηνής - Ιάσμου. 

Οι αγρότες φαίνεται πως δεν χάνουν το χιούμορ και την ευρηματικότητα τους, μιας και επιστράτευσαν εκτός από τα πανό και τα δεκάδες τρακτέρ που έχουν παρατάξει στην περιοχή και μια... βασιλόπιτα. Από την σκέψη τους δεν έφυγε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Βαγγέλης Αποστόλου για τον όποιον έκοψαν ένα κομμάτι από την πίτα τους, το οποίο έτυχε (!) να έχει μέσα και το φλουρί. 


Μάλιστα όπως αναφέρουν οι διαδηλωτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιμένουν να δουν ξανά τον Υπουργό από κοντά για να του δώσουν το φλουρί που κέρδισε. Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα ο κος Αποστόλου βρέθηκε στην Κομοτηνή με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια έξω από το κτίριο της Π.Ε. Ροδόπης, στο οποίο συγκεντρώθηκαν δεκάδες αγρότες με αποτέλεσμα ο Υπουργός να εγκλωβιστεί στην περιοχή για περισσότερες από 12 ώρες.ΦΩΤΟ: ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΒΗΜΑ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال