Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΛΤΑ: Έρχεται προκήρυξη για 36 μόνιμους υπαλλήλους μέσω ΑΣΕΠ

Κοινοποίηση

Μέσω ΑΣΕΠ θα προσληφθούν 36 μόνιμοι υπάλληλοι στα Ελληνικά ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Η προκήρυξη σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής και αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στις επόμενες μέρες.

Το Σωματείο των ταχυδρόμων ζητούσε εδώ και μήνες την πρόσληψη νέου προσωπικού διότι τα τελευταία χρόνια οι υπαλληλικές ανάγκες των ΕΛΤΑ καλύπτονται μόνο από εποχικό προσωπικό.
Όπως σημειώνουν σε ανακοίνωση τους «τα υφιστάμενα κενά στη διανομή, αλλά και τα νέα τα οποία δημιουργούνται μέρα με την ημέρα, όχι μόνο έχουν επιβαρύνει την ποιότητα των ταχυδρομικών υπηρεσιών αλλά και έχουν κάνει την εργασιακή καθημερινότητα των ταχυδρόμων αφόρητη».
Όσοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τις θέσεις των διανομέων θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών, να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλόλητα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της διανομής και να μην έχουν κώλυμα, κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα 9, καταδίκης, υποδικίας, δικαστικής συμπαράστασης.
Ανάμεσα στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να κατατεθούν είναι οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής, ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας, άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α΄ (σταδιακής πρόσβασης), εκτός του μοτοποδηλάτου, η οποία να είναι σε ισχύ.
newsbeast.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα