Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έναν… καλό ύπνο σας υπόσχεται το νέο iOS 9.3 της Apple

Κοινοποίηση

Η Apple, με την νέα αναβάθμιση του λειτουργικού της συστήματος iOS που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στους χρήστες, υπόσχεται ότι θα φέρει τη λύση για να έχουν οι χρήστες του, καλό και ήρεμο ύπνο, ειδικότερα σε όσους ελέγχουν το iPhone τους πριν πέσουν στο κρεβάτι τους.
Με τη νέα λειτουργία Night Shift που θα έχει το iOS 9.3 το iPhone σύμφωνα με το newsit, θα μπορεί να γνωρίζει που βρίσκεται ο χρήστης μέσω της υπηρεσίας τοποθεσίας αλλά και με την χρήση της ώρας, θα αλλάζει αυτόματα το χρώμα της οθόνης σύμφωνα με μελέτες που έκανε η Apple πάνω στον ύπνο.
Έτσι το σούρουπο το χρώμα της οθόνης του iPhone θα αλλάζει και θα γίνεται πιο ζεστό με πιο πορτοκαλί και κόκκινη απόχρωση, μειώνοντας τους τόνους του λευκού και του μπλε χρώματος προσφέροντας καλύτερο ύπνο στο χρήστη που το κοιτάει λίγο πριν κοιμηθεί.
Τέλος εκτός από τη λειτουργία Night Shift το νέο iOS 9.3, θα διαθέτει και άλλες νέες λειτουργίες, όπως το κλείδωμα της εφαρμογής των προσωπικών σημειώσεων, για να μην μπορεί να τις δει όποιος δεν έχει τον κωδικό αλλά και ανανεωμένη εφαρμογή Apple News.
Για την ώρα το iOS 9.3 βρίσκεται σε τελικό δοκιμαστικό στάδιο και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα