Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη σε σχολείο, αγιασμός και προπόνηση για την SKODA Ξάνθη

Κοινοποίηση

Με ένα ξεχωριστό τρόπο ξεκίνησε η νέα εβδομάδα προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ. Μετά το ρεπό της Δευτέρας η ξανθιώτικη ομάδα το πρωινό της Τρίτης έδωσε συνέχεια στις επισκέψεις της σε σχολεία του Νομού Ξάνθης. 
Αυτή τη φορά αντιπροσωπεία της ομάδας απαρτιζόμενη από τον team manager Γιώργο Κασναφέρη και τους ποδοσφαιριστές Δήμο Μπαξεβανίδη, Βασίλη Σκούρτη και Μανώλη Δεμένικο επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Ν. Ολβίου. Εκεί οι ποδοσφαιριστές, εκτός από την γνωριμία με τους μαθητές του σχολείου, είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους, να βγουν φωτογραφίες, να υπογράψουν αυτόγραφα και μπλούζες ενώ υπήρξαν και αρκετά happenings τα οποία αφορούσαν κληρώσεις προσκλήσεων για το παιχνίδι με τον Ηρακλή καθώς και κληρώσεις για τρεις τυχερούς μαθητές που κέρδισαν φανέλες των αγαπημένων τους ποδοσφαιριστών. 
Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Δήμο Τοπείρου τον οποίο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Χρυσόστομος Κοτόπουλος και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης Μπάμπης Σπυριδόπουλος, υπήρχαν t-shirts με το έμβλημα της SKODA ΞΑΝΘΗ τα οποία μοιράστηκαν στα παιδιά. Η επίσκεψη αυτή, ήταν μία συνέχεια της ικανοποίησης του αιτήματος των αρχηγών της SKODA ΞΑΝΘΗ προς τον ΠΣΑΠ για δωρεά ενός επιτραπέζιου υπολογιστή στο Γυμνάσιο Ν. Ολβίου, ο οποίος και παραδόθηκε στη Διεύθυνση του Σχολείου.
Και μετά προπόνηση! 
Παίρνοντας… δύναμη και θετική ενέργεια από τους μαθητές, η ξανθιώτικη αποστολή στη συνέχεια έφτασε στο προπονητήριο της στα Πηγάδια όπου στις 15:00 πραγματοποιήθηκε αγιασμός.
Στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν να υλοποιούν το πλάνο προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με τον Ηρακλή την ερχόμενη Κυριακή (17:15) στα Πηγάδια. 
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γουάλας ενώ οι Βασιλακάκης – Νιέτο ανέβασαν ρυθμούς. Ο Καρίμ Σολτάνι που δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό συμπλήρωσε τις τέσσερις στο θεσμό και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής τιμωρίας στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό την 23η αγωνιστική.
Το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της SKODA ΞΑΝΘΗ θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας της ομάδας.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα