Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έρχεται το USB Drive που αυτοκαταστρέφεται με λάθος ΡΙΝ

Κοινοποίηση

H Kingston ανακοίνωσε ένα νέο USB drive που έρχεται να κάνει την ζωή των χρηστών που ανησυχούν για την ιδιωτικότητά τους πολύ πιο εύκολη! 
Το ασφαλές DataTraveler 2000 encrypted USB Flash drive δημιουργήθηκε για να παρέχει τα μέγιστα δυνατά μέτρα ασφαλείας στους επαγγελματίες IT για την μεταφορά άκρως απόρρητων εγγράφων. 
Όπως γράφει το secnews, το USB drive φαίνεται εντυπωσιακό απλά και μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση. Αν τραβήξετε το καπάκι από το αλουμινένιο του κάλυμμα, θα εμφανισθεί ένα built-in keypad… εντυπωσιακό; Όταν το εισάγετε σε έναν υπολογιστή, θα πρέπει να ξεκλειδώσετε την συσκευή εισάγοντας τον σωστό κωδικό PIN. Αν αποτύχετε να εισάγετε τον σωστό κωδικό με 10 προσπάθειες τότε λυπάμαι αλλά μόλις χάσατε…. το USB θα αυτοκαταστραφεί! Ακούγεται λίγο σα να ναι βγαλμένο από ταινία όπως το Mission Impossible, έτσι δεν είναι;
Το USB 3.1 προσφέρει ταχύτητες πάνω από 135MBps read και 40MBps write. Όσον αφορά την ασφάλεια, το DataTraveler 2000 έρχεται με μια hardware-based full disk AES 256-bit κρυπτογράφηση σε XTS mode. 
Για περισσότερη προστασία, το σούπερ ασφαλές USB drive της Kingston έχει και την επιλογή του αυτόματου κλειδώματος του drive διαγράφοντας το κλειδί και τα password files μετά τις 10 συνεχόμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες για login.
Το ανεξάρτητο USB drive δουλεύει περίφημα με όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, ακόμα και με το Αndroid και το Chrome OS.
Το DataTraveler 2000 είναι διαθέσιμο στις χωρητικότητες των 16GB, 32GB και 64GB .
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα