Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας στην Ξάνθη


Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Δ.Π.Θ.  σας προσκαλεί στην  εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Elisso, Βασ.Σοφίας 9, Ξάνθη και ώρα 17:30.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας ‘STARTUP EUROPE WEEK’ διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή από 1-5 Φεβρουαρίου σε 40 χώρες και σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλη την Ευρώπη.

Στην Ξάνθη οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις της Κοινοτικής πρωτοβουλίας ‘Startup Europe’ καθώς και για το Ενωσιακό, το εθνικό και το περιφερειακό οικοσύστημα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας αναδεικνύοντας δράσεις και πρωτοβουλίες φορέων που υποστηρίζουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση του Startup Europe Week Xanthi απευθύνεται σε: νέους επιχειρηματίες, αποφοίτους που σκέφτονται να επιχειρήσουν, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, κοινωνικές επιχειρήσεις,  πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, κ.α. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال