Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Γλίστρησε» Ασθενοφόρο στην Ξάνθη – Στο Νοσοκομείο ηλικιωμένος που έπεσε και χτύπησε

Κοινοποίηση

Ένα Ασθενοφόρο όχημα εξετράπη της πορείας του, βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε στα χωράφια την Κυριακή, στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Αβδήρων, λίγο έξω από τον οικισμό της Γενισέας. 
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και βγήκε από τον δρόμο. Από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί μιας και ο οδηγός, που ήταν και ο μοναδικός επιβάτης, βγήκε σώος από το Ασθενοφόρο.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ήδη από νωρίς το πρωί της Κυριακής στην περιοχή επικρατούσαν έντονα καιρικά φαινόμενα, με το χιόνι να πέφτει ασταμάτητα ενώ και ο δείκτης της θερμοκρασίας έδειξε αρκετές φορές κάτω από το μηδέν, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. 

Έπεσε ηλικιωμένος 
Το πρωί της Δευτέρας η εικόνα σε όλο τον Νομό ήταν αισθητά βελτιωμένη, μιας και η χιονόπτωση σταμάτησε ενώ τα χιόνια άρχισαν να λιώνουν. Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται κανονικά ωστόσο δεν λείπουν τα σημεία που παρουσιάζουν κινδύνους για οδηγούς αλλά και για πεζούς. 
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός ηλικιωμένου άντρα ο οποίος γλίστρησε το πρωί της Δευτέρας στην Πλατεία Ελευθερίας, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι του. Στο σημείο κλήθηκε Ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα