Η μοναδική «Γέφυρα του Φεγγαριού»


Εκπληκτικές εικόνες από την Ταϊβάν

Η πρωινή ομίχλη μοιάζει να κρέμεται από τη γέφυρα προσθέτοντας στην ονειρική μαγεία αυτής έναν ήρεμο τόνο που σε ταξιδεύει. Οι εικόνες από τη Γέφυρα του Φεγγαριού στην Ταϊβάν είναι μοναδικές και μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής. Τα κρυστάλλινα νερά δημιουργούν μια τέλεια αντανάκλαση ενός... ανάποδου κόσμου που μπερδεύει το μυαλό!

Αυτές οι εντυπωσιακές εικόνες έρχονται από το Πάρκο Dahu στο Ταϊπέι της Ταϊβάν και ελήφθησαν από έναν αδιαμφισβήτητα ταλαντούχο φωτογράφο, γνωστός απλά ως bbe022001 στο Flickr αλλά και από άλλους φωτογράφους. Το ίδιο το πάρκο, στην πραγματικότητα βρίσκεται κοντά στο βιομηχανικό κέντρο της Ταϊβάν. Η βόρεια περιοχή του Ταϊπέι είναι διάσημη για τη βιομηχανία της πληροφορικής και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα που βρίσκονται εκεί.

Ωστόσο τα πάρκα και τα επιβλητικά βουνά σε συνδυασμό με τους ναούς και τα άλλα επιβλητικά κτίρια είναι αξέχαστα και κόβουν την ανάσα. Η Ταϊβάν έχει περισσότερα από 200 βουνά που φτάνουν πάνω από 3.000 μέτρα σε ύψος,  ενώ η μοναδική γεωλογία και τοπογραφία της έχουν δημιουργήσει αμέτρητα σαγηνευτικά τοπία και παράκτιες σκηνές όπως το συγκεκριμένο στη Γέφυρα του Φεγγαριού.

Οι φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη γέφυρα στην Ταϊβάν είναι σαν να έχουν βγει από παραμύθι και θεωρείται ως ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης. Η Γέφυρα του Φεγγαριού είναι χτισμένη πάνω από μια λίμνη 13 στρεμμάτων με τέτοιο τρόπο ώστε το φως του φεγγαριού να δημιουργεί μια τέλεια αντανάκλαση ενός ημικυκλίου μέσα στα νερά της λίμνης.

Οι φωτογράφοι περνούν πολλές ώρες στο σημείο για να τραβήξουν τις τέλειες φωτογραφίες, ενώ όσοι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να την δουν από κοντά νομίζουν ότι γίνονται πρωταγωνιστές ενός παραμυθιού. Εκτός όμως από τη μοναδική θέα οι τουρίστες έχουν την ευκαιρία να κάνουν και άλλες ψυχαγωγικές και χαλαρωτικές δραστηριότητες στην περιοχή όπως ατμόλουτρα, θερμαινόμενες πισίνες, νεροτσουλήθρες και άλλα...

Δείτε τις καθηλωτικές φωτογραφίες...

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال