Καμαρά: «Στην Ξάνθη παίρνω λιγότερα από όσα έπαιρνα στον Εργοτέλη»


Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην μέσος του Εργοτέλη που μίλησε στην ιστοσελίδα «L’Esteclair» για το νέο βήμα στην καριέρα του, εξηγώντας την απόφασή του.
  
«Ο σύλλογος είχε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, όπως και οι περισσότεροι στη Β’ Εθνική. Από το να βρουν τρόπο να ρυθμίσουν τις οφειλές προς το πρόσωπό μου, οι διοικούντες με άφησαν να φύγω ελεύθερος.

Οι υποδομές στον Εργοτέλη μοιάζουν περισσότερο με ομάδες κατώτερης κατηγορίας στη Γαλλία. Αντίθετα, στην Ξάνθη δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτές ομάδων της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ήθελε να υπογράψει για 6 μήνες, αλλά η Ξάνθη τον ήθελε για 3,5 χρόνια. Πάντως, είπε επίσης ότι τα χρήματα που θα παίρνει στην ακριτική πόλη δεν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που έπαιρνε στην Κρήτη:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω θέσει ως προτεραιότητα τα χρήματα. Μισθολογικά, στην Ξάνθη δεν θα παίρνω πολύ περισσότερα από ό,τι στον Εργοτέλη. Απλά ήθελα να με δουν σε μία καλύτερη κατηγορία, που την βλέπουν περισσότεροι, ώστε να εξελιχθώ.

Πλέον, ετοιμάζεται να βρει το δικό του διαμέρισμα σε μια όμορφη πόλη, όπως χαρακτήρισε την Ξάνθη, όπου ο καιρός, όμως, δεν είναι τόσο καλός όσο στην Κρήτη. Τέλος, στάθηκε και στην παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο που επηρέασε επίσης την απόφασή του.
athleticradio.gr
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال