Καρέ καρέ τα σοβαρά επεισόδια στην Κομοτηνή – Μπλόκο στον Υπουργό με ξύλο και χημικά (+ΦΩΤΟ)


-Τραυματίστηκε ένας νεαρός αγρότης από τον Έβρο κατά την διάρκεια των συμπλοκών 
- Μάχες σώμα με σώμα και χημικά το πρωί της Τετάρτης στην Κομοτηνή 

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κομοτηνής, όταν δυνάμεις των ΜΑΤ συγκρούστηκαν με αγρότες με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών και ένας αγρότης να τραυματιστεί. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι συγκεντρωμένοι αγρότες έξω από το κτίριο (περίπου 500 άτομα) επιχείρησαν να μπουν μέσα και να συναντήσουν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο οποίος βρέθηκε στην Κομοτηνή στο πλαίσιο περιοδείας του στην Θράκη. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο κ. Αποστόλου άλλαξε τελευταία στιγμή το πρόγραμμά του και έφτασε νωρίτερα στην Κομοτηνή, ενώ ήδη από την Τρίτη αγρότες από τον Έβρο και την Κομοτηνή ακινητοποίησαν τα τρακτέρ τους μέσα στην πόλη, αφού προηγήθηκε μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της Κομοτηνής. 

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν όταν οι αγρότες ενημερώθηκαν πως δεν μπορούσαν να μπουν μέσα στο κτίριο, με τους ίδιους να εξαγριώνονται και να πετούν αυγά. Ακολούθησαν έντονες συμπλοκές με τις δυνάμεις της Αστυνομίας να κάνουν χρήση χημικών, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας. 

Οι αγρότες κρατώντας στα χέρια τους πανό φώναζαν συνθήματα κατά του Υπουργού και της Κυβερνητικής πολιτικής αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό και τα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση, ενώ άρχισαν να πετούν δεκάδες αυγά και πέτρες προς το κτίριο της Περιφέρειας.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αβγά, καπνογόνα, χημικά και ξύλο στην Κομοτηνή – Επεισόδια στην συγκέντρωση των αγροτών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραυματίστηκε αγρότης στα επεισόδια της Κομοτηνής - Αβγά, χημικά και ξύλο!


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال