Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Και η Ξάνθη στο… κόλπο για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη

Κοινοποίηση


Στο μεταγραφικό στόχαστρο  και της Skoda Ξάνθη φέρεται να βρίσκεται ο πολύπειρος επιθετικός  Δημήτρης Σαλπιγγίδης,  για τον οποίο είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον προ μηνός και ο Πανθρακικός( Θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ  έντονο ενδιαφέρον έχουν εκφράσει για την απόκτηση του τόσο ο Πανιώνιος του Μαρίνου Ουζουνίδη όσο και η Βέροια.
Όπως γράφει η εφημερίδα «Metrosport»,μέλος της διοίκησης της Ξανθιώτικης ΠΑΕ(πιθανότατα ο αντιπρόεδρος και τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου) ήρθε σε επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή με την περίπτωση ωστόσο να κολλάει στο οικονομικό. Όπως αναφέρεται ωστόσο στο δημοσίευμα όσο ο Σαλπιγγίδης δεν υπογράφει σε κάποια ομάδα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες της Ξάνθης για να κάνει δικό της τον διεθνή επιθετικό.
Όσον αφορά τώρα το ενδιαφέρον του Πανιώνιο, οι ιθύνοντες των “κυανέρυθρων” περιμένουν την απάντηση του «Σάλπι», με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες. Ο πολύπειρος φορ φέρεται να προτιμάει να αγωνιστεί στη Βόρεια Ελλάδα για να μην είναι μακριά από τη Θεσσαλονίκη και την οικογένειά του, όμως τον έχει «κολακέψει» ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι «κυανέρυθροι» και πιο συγκεκριμένα ο Εβρίτης τεχνικός, ενώ δεν είναι αρνητικός και στην κρούση της Βέροιας. Τα τωρινά δεδομένα δείχνουν ως “φαβορί” τον Πανιώνιο και “αουτσάιντερ” την Ξάνθη ωστόσο η οικονομική σταθερότητα της Skoda όπως και το γεγονός πως βρίσκεται κοντά στην Θεσσαλονίκη δεν αποκλείεται να αντιστρέψει τα δεδομένα.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα