Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νεκρά από ηλεκτροπληξία σκυλιά στο Σούνιο – Πέθαναν μπροστά στα μάτια κυνηγών

Κοινοποίηση

Τον θάνατο από ηλεκτροπληξία φαίνεται πως βρήκαν κυνηγετικοί σκύλοι στο Σούνιο, του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη, όταν βρέθηκαν σε ένα ρυάκι και χτυπήθηκαν από ρεύμα. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “ΧΑΝΤΗΙ CHANNEL“, τρεις κυνηγοί βρέθηκαν μαζί με τα σκυλιά τους την Κυριακή το πρωί στο Σούνιο. Εκεί σε μια μικρή λιμνούλα τα σκυλιά τους έπαθαν ηλεκτροπληξία και σκοτώθηκαν ενώ σύμφωνα με τους κυνηγούς στην περιοχή υπήρχαν και νεκρά ψάρια.  
Ένας εκ των κυνηγών, ο κος Γιώργος Δοϊτσίδης από τα Πηγάδια μιλώντας στον τηλεοπτικό φακό ανέφερε πως «περνούσαμε εδώ το ρεματάκι με έναν ακόμη κυνηγό κι έναν φίλο μου και τα σκυλιά μας. Τα σκυλιά ψάχνανε εδώ και εκεί και ξαφνικά ακούω έναν ήχο από τα σκυλιά καθώς ετοιμαζόμασταν να περάσουμε τα νερά. Τρέχω να δω τι γίνεται. 

Περάσανε αυτά από δίπλα από το ρέμα, τα χτύπησε το ρεύμα, πάθανε ηλεκτροπληξία και πέσανε μέσα νεκρά. Εγώ ετοιμάστηκα να μπω να δω τι έγινε με τα σκυλιά και τελευταία στιγμή είδα ότι τα καλώδια είχαν ακόμα ρεύμα! Είδα μετά ψόφια και άλλα σκυλιά  και κάτι βίδρες. Κάλεσα τη ΔΕΗ, ενημέρωσα για το συμβάν και μετά αυτοί κόψανε το ρεύμα. 

Από τη μια ευχαριστώ το Θεό γιατί από θαύμα γλιτώσαμε… Από την άλλη ευγνωμονώ τα σκυλιά μας γιατί κυριολεκτικά έσωσαν την ζωή μου και μολονότι δεν μπορώ ακόμη να συνέρθω από το σοκ, δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω που τα έχασα, γιατί τα είχα σαν παιδιά μου…».
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα