Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας φωτογραφήθηκε ως… Ραχήλ Μακρή!

Κοινοποίηση


Δηλώνει ότι η κ. Μακρή δεν είναι του γούστου του ως γυναίκα και ότι προτιμά τη Ζωή 
Η παρουσία του στους δρόμους αποσυντονίζει τους πάντες. Δεν διστάζει να διακόπτει ζωντανές συνδέσεις και δημοσιογράφους για να κάνει τη… δουλειά του. Εισβάλλει ακόμα και στα πλατό ζωντανών εκπομπών, με αιχμηρά σχόλια που προκαλούν απίστευτο γέλιο.
Ο Απόστολος Μπαρμπαγιάννης ή αλλιώς ο «mister Ελληνοφρένεια» έβγαλε για λίγο την φουστανέλα του και πόζαρε στον φακό φορώντας κόκκινα φορέματα αντιγράφοντας την αντίστοιχη φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή στο Down Town. 
Πώς σου φαίνεται η Ραχήλ Μακρή ως γυναίκα;
«Μια χαρά είναι εμφανισιακά, για μερακλήδες. Δεν είναι βέβαια του γούστου μου. Εμένα ως γυναίκα μου αρέσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Έχει αυτό το «mistress» που με ιντριγκάρει. Προτιμώ αυτό το agressive αριστερό της Ζωής. Βέβαια και λίγο dirty mind, όπως καταλαβαίνεις». 
Με πόσα χρήματα θα έδειχνες το πρόσωπό σου;
«Νομίζω θα αρκούσε η τελευταία δόση του ΔΝΤ. Η χώρα έτσι και αλλιώς από το ΔΝΤ δεν θα σωθεί, ας σωθώ εγώ (γέλια). Επίσης, το πρόσωπό μου είστε όλοι εσείς. Ο Μπαλούρδος και ο Τσολιάς είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας, είναι όλοι Έλληνες. Ο Μπαλούργος είναι το συστημικό και ένστολο κομμάτι, ο βολεμένος,ο γλείφτης της εξουσίας, ο βυσματίας, ο άνθρωπος του άρπα κόλλα. Ο Τσολιάς είναι λίγο πιο ανάλαφρος».
«Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική προβολή»
«Δεν με ενδιαφέρει να έχω προσωπική προβολή στην τηλεόραση δείχνοντας το πρόσωπό μου. Οι περισσότεροι μπαίνουν στη tv, για να διαφημίσουν τη φάτσα τους, να γίνουν αναγνωρίσιμοι ή να αποκτήσουν δύναμη για να ρίξουν μια γκόμενα σε ένα εστιατόριο».
thetoc.gr


ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα