Οι τρομακτικές κούκλες που κοστίζουν μέχρι και 1.200 λίρες


Δείτε τις φωτογραφίες με τα μωρά-ζόμπι

Σίγουρα αυτές οι κούκλες δεν είναι οι κατάλληλες για να κοιμηθεί το παιδί σας αγκαλιά το βράδυ και να μην φοβηθεί. Και μάλλον δεν είναι το δώρο που θα επιλέξετε να τους πάρετε φέτος τις γιορτές, καθώς ίσως προτιμήσετε κάτι πιο «φιλικό για τα παιδιά».

Για κάθε μαμά και μπαμπά που επιθυμεί να αποφύγει τα παιδικά τραύματα σε όλη την υπόλοιπη ζωή σίγουρα αυτά τα μωρά-ζόμπι δεν είναι στη λίστα των αγορών τους. Πρόκειται για την νέα σειρά από τις παιδικές κούκλες Twisted Bean Stalk Nursery του ηλεκτρονικού καταστήματος Etsy που ομολογουμένως είναι πολύ τρομακτικές και αρκετά ανατριχιαστικές.

Οι κούκλες μοιάζουν με πραγματικά μωρά αλλά στην πιο τρομακτική εκδοχή τους, αφού πολλές από αυτές μοιάζουν με ζόμπι έχοντας μάλιστα ακόμη και κόκκινα μάτια και άλλα ανατριχιαστικά χαρακτηριστικά που μόνο αθωότητα δεν αποπνέουν.

Παρ’ όλα αυτά η φθηνότερη κούκλα της σειράς κοστίζει 158,78 λίρες ενώ υπάρχουν και πιο ακριβές ακόμη και στην τιμή των 1,264.44 λιρών λογικά ποντάροντας ότι θα βρεθούν αγοραστές οι οποίοι μάλιστα θα πληρώσουν αδρά για να τις αποκτήσουν! Η εταιρεία περιγράφει την νέα ανατριχιαστική σειρά της ως «αναγεννημένα μωρά» και «κατ 'ευθείαν από την καρδιά μας στη δική σας». Είναι άξιο απορίας βέβαια ποιος γονιός θα επιλέξει για δώρο στο παιδί του μια τόσο ανατριχιαστική κούκλα που μοιάζει με ζόμπι και δείχνει σαν να έχει βγει από ταινίες τρόμου. Το αν θα καταφέρουν βέβαια να ζεστάνουν τις καρδιές των παιδιών όπως διαφημίζει η εταιρεία που τις προωθεί είναι αμφίβολο αλλά το σίγουρο είναι ότι θα τα κάνει να τρομάξουν αρκετά.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال