Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δράμα: Πατέρας 2 ανήλικων παιδιών ο νοσηλευτής που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ασθενή

Κοινοποίηση

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, ήταν υποδειγματικός εργαζόμενος με πολλές γνώσεις και μεταπτυχιακές σπουδές – Φέρεται να νάρκωσε μια 23χρονη που νοσηλευόταν στο γενικό νοσοκομείο Δράμας και να ασέλγησε εις βάρος της.
Καταρτισμένος νοσηλευτής, με μεταπτυχιακές σπουδές (στην Κλινική Φαρμακολογία- Φαρμακοοικονομία, στο τμήμα Ιατρικής Αλεξανδρούπολης), υποδειγματικός εργαζόμενος στο γενικό νοσοκομείο Δράμας, ενεργός και δραστήριος δημότης στην πόλη τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είναι και κάτοικός της: αυτή την εικόνα δίνουν εργαζόμενοι και στελέχη του νοσηλευτικού ιδρύματος για τον νοσηλευτή που εμπλέκεται σε μία πρωτοφανή, τουλάχιστον για τα ελληνικά χρονικά, υπόθεση νάρκωσης και ασέλγειας εις βάρος νοσηλευόμενης στην κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.




Το περιστατικό έσκασε σαν βόμβα στο νοσοκομείο της πόλης αρχικά, και στη συνέχεια στην τοπική κοινωνία. Σοκαρισμένοι οι περισσότεροι συνάδελφοί του, όπως πληροφορείται το protothema.gr, άκουγαν το περιστατικό, μην μπορώντας να πιστέψουν όσα εκτυλίχθηκαν αλλά και είδε με τα μάτια της άλλη νοσηλευόμενη του θαλάμου. Ακόμη πιο μουδιασμένοι άκουγαν μετά το όνομα του νοσηλευτή που φέρεται να νάρκωσε την 23χρονη ασθενή και να ασέλγησε εις βάρος της, και ρωτούσαν ξανά και ξανά για να επιβεβαιωθούν.
Ο 47χρονος, ο οποίος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, παρότι έχει τέσσερα χρόνια προϋπηρεσία στο νοσοκομείο της Δράμας, θεωρούνταν ένας έμπειρος νοσηλευτής καθώς είχε εργαστεί και σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Η εικόνα του 47χρονου, που έκανε τη βραδινή υπηρεσία στη χειρουργική κλινική, να έχει αφαιρέσει τα ρούχα της 23χρονης και να βρίσκεται όρθιος δίπλα στο κρεβάτι της με τα εσώρουχά του, «αποτυπώθηκε» από άλλη νοσηλευόμενη, η οποία έσπευσε αμέσως να ενημερώσει και να ζητήσει βοήθεια από τους οικείους άλλων ασθενών καθώς και από τους άλλους εργαζόμενους του νοσοκομείου.
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα τον νοσηλευτή. Παράλληλα, θα δρομολογηθούν και οι διοικητικές ενέργειες από τους επικεφαλής του νοσοκομείου.
protothema.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα