Συλλήψεις σε Δράμα και Κομοτηνή για ναρκωτικά – Χειροπέδες σε 3 άτομα


Συνελήφθησαν την Τρίτη (19-1-2016), σε χωριά της Ροδόπης και της Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών των Τμημάτων Ασφαλείας Κομοτηνής και Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 38, 36 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.  

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Τρίτη το μεσημέρι, σε χωριό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι εντόπισαν στην επιχείρησή του δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 27 γραμμαρίων και μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά. 

Στη δεύτερη περίπτωση, λίγη ώρα αργότερα, σε άλλο χωριό της Ροδόπης, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον 38χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του δύο (2) συσκευασίες και ένα (1) κυτίο με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 103,9 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, την Τρίτη το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι είχε αποκρύψει σε οικόπεδο, παρακείμενο της οικίας του, ένα (1) γυάλινο δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 33,5 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και η ηλεκτρονική ζυγαριά. 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στις αρμόδιες Εισαγγελίες, ενώ την προανάκριση ενεργούν οι Ομάδες Δίωξης Ναρκωτικών των Τμημάτων Ασφαλείας Κομοτηνής και Δράμας.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال