Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Στο γυμνάσιο Ερασμίου η SKODA Ξάνθη – Δώρισαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή

Κοινοποίηση

Διαφορετικό ήταν το πρωινό της Δευτέρας για τη SKODA ΞΑΝΘΗ. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μαζί με τον team manager Γιώργο Κασναφέρη επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Ερασμίου και είχε την ευκαιρία να περάσει διαφορετικές στιγμές εκτός αγωνιστικών χώρων, μοιράζοντας χαρά και παίρνοντας μαθητική… δύναμη από τα παιδιά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στις 23 Οκτωβρίου ο ΠΣΑΠ μαζί με την SKODA ΞΑΝΘΗ είχαν επισκεφθεί σχολεία του Νομού όπου ενημέρωσαν τους μαθητές για ζητήματα που αφορούν την βία, τον ρατσισμό, το ντόπινγκ, τη σημασία της προστασίας της υγείας και την ευαισθητοποίηση τους ώστε να επιδεικνύουν, με όποια ιδιότητα προσεγγίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου και συνολικά τον αθλητισμό, το σωστό πνεύμα. 
Ο ΠΣΑΠ ανταποκρίθηκε στο αίτημα των αρχηγών της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για δωρεά ενός επιτραπέζιου υπολογιστή στο Γυμνάσιο Ερασμίο, τον οποίο παράδωσα σήμερα οι Κώστας Φλίσκας, Μανώλης Μπέρτος, Χρήστος Λισγάρας και Πέτρος Ορφανίδης στη Διεύθυνση του Σχολείου. Ο αρχηγός της SKODA ΞΑΝΘΗ Κώστας Φλίσκας στη σύντομη ομιλία του μετά τον χαιρετισμό του Γιώργου Κασναφέρη, ευχαρίστησε κι αυτός από την πλευρά του τον ΠΣΑΠ για την αποδοχή του αιτήματος κι ευχήθηκε να αξιοποιηθεί από τους μαθητές ενώ ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου τόνισε πως είναι στις προθέσεις του Δήμου να πραγματοποιήσει μία αντίστοιχη ενέργεια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την SKODA ΞΑΝΘΗ για την παρουσία της σε σχολεία του Νομού.
Αναφορικά με τα νέα της απογευματινής προπόνησης, αυτή έγινε σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα του Σαββάτου να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι να συμμετέχουν στις ασκήσεις κατοχής μπάλας. Ο Μανώλης Παπαστεριανός ανέβασε τους ρυθμούς του ατομικού του προγράμματος ενώ ο Μανώλης Δεμένικος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα