Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θρήνος στην Ξάνθη – Σκοτώθηκε 21χρονος οδηγός Ι.Χ. σε τροχαίο στα Άβδηρα

Κοινοποίηση


-Το Ι.Χ. βγήκε από τον δρόμο, έπεσε πάνω σε δέντρο και ανετράπη 
-Βυθίστηκε στο πένθος το χωριό του 21χρονου, η Μάνδρα, στο άκουσμα της θλιβερής είδησης 
Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 21χρονος στην Ξάνθη όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο και ανετράπη. 
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 27ο χλμ Ξάνθης – Αβδήρων και μέσα στο αυτοκίνητο εκτός από τον 21χρονο οδηγό βρίσκονταν και δύο φίλοι του, 20 ετών ο καθένας, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά. Το Ι.Χ. μετά την πρόσκρουσή του στο δέντρο, τούμπαρε με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο. 




Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και έσπευσε στην περιοχή ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία  Ξάνθης που βρέθηκε επίσης στον χώρο του δυστυχήματος με ένα όχημα και τρεις άντρες που ανέλαβαν το έργο του απεγκλωβισμού. 
Ο 21χρονος, από την Μάνδρα Ξάνθης, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στο Νοσοκομείο κατέληξαν και οι δύο επίσης νεαροί επιβάτες ελαφρά τραυματισμένοι. Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Για την δυσάρεστη είδηση που έφερε στο φως το xanthinea.gr εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση η Αστυνομία στην οποία επισημαίνεται πως “την Κυριακή (24-1-2016) το πρωί, στο 27Ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Ξάνθης – παραλίας Αβδήρων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο 20χρονοι ημεδαποί, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δένδρο και ανετράπη. Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 21χρονου και ο ελαφρύς τραυματισμός των άλλων δύο επιβατών. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.  Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης”. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα