Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τυλίχθηκε στις φλόγες δυόροφη μονοκατοικία στην Ξάνθη – Φωτιά και σε 2 Ι.Χ.

Κοινοποίηση


-Ξέσπασε πυρκαγιά τα ξημερώματα του Σαββάτου σε δυόροφη μονοκατοικία στην Φελώνη 
Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (2 Ιανουαρίου) δυόροφη μονοκατοικία στην Φελώνη, του Δήμου Αβδήρων Ξάνθης. 
Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και στις 4.15 κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να επέμβει. Στο σημείο αρχικά έσπευσαν 2 πλήρως επανδρωμένα οχήματα με τους Πυροσβέστες να αναλαμβάνουν το έργο της κατάσβεσης. 
Από τις φλόγες προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον δεύτερο όροφο της μονοκατοικίας και στην ξύλινη οροφή, ενώ ένα Πυροσβεστικό όχημα παρέμενε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή προληπτικά μιας και η στέγη συνέχιζε να καπνίζει. 
Για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η Πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση. Στις φλόγες τυλίχθηκαν ωστόσο και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα στον οικισμό της Διομήδειας, τα οποία άρπαξαν φωτιά κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η Π.Υ. Ξάνθης κλήθηκε να συνδράμει στο έργο της κατάσβεσης, ενώ τα δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν δίπλα το ένα στο άλλο. Για το συμβάν διενεργείται επίσης προανάκριση. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα