Βγήκε για... σκι στην χιονισμένη Ξάνθη – Διασκέδασαν στο χιόνι οι κάτοικοι (+ΒΙΝΤΕΟ)


Πώς και πώς φαίνεται ότι περίμεναν το χιόνι που κάλυψε την Ξάνθη, το πρωί της Κυριακής, οι κάτοικοι της περιοχής που βγήκαν στον δρόμο για να διασκεδάσουν και να παίξουν μέσα στο λευκό τοπίο κατά μήκος του Νομού. 

Ήδη από το πρωί δεν ήταν λίγοι αυτοί, μικροί και μεγάλοι, που φορώντας σκούφους και γάντια βγήκαν στο κέντρο της Ξάνθης αλλά και στις κατά τόπους γειτονιές, για να παίξουν χιονοπόλεμο, να φτιάξουν τον δικό τους χιονάνθρωπο και να απολαύσουν το λευκό σκηνικό. 

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι πιο... ευρηματικοί τρόποι διασκέδασης, μιας και δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέλεξαν να πρωτοτυπήσουν. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός κατοίκου της περιοχής που επέλεξε να κάνει... σκι μέσα στην πόλη, ή τουλάχιστον παρίστανε πως έκανε κάτι αντίστοιχο, κερδίζοντας φυσικά τα βλέμματα των περαστικών (όσων έτυχε να περνούν). 

Βέβαια η χιονισμένη πόλη, τα λευκά βουνά και ο παγωμένος κάμπος μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριολεκτικά να βομβαρδίζονται από φωτογραφίες και βίντεο μέσα στο χιόνι. 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال