Βράβευση των RoboSpecialists από το Πολιτιστικό-Φυσιολατρικό Σύλλογο Τοξοτών


Το Σάββατο 9/1/2016 o Πολιτιστικός-Φυσιολατρικός Σύλλογος Τοξοτών  πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου παρουσία πλήθους κατοίκων των Τοξοτών. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τα παιδιά οικογενειών του χωριού που πέτυχαν στις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις για τα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι και παράλληλα οι ολυμπιονίκες Ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με την πορεία της ομάδας που οδήγησε στην κατάκτηση του αργυρού ολυμπιακού μεταλλίου.

Εκ μέρους των RoboSpecialists, ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Μπαλαφούτης  και οι μαθητές Αλέξανδρος Πανταζίδης και Χάρης Παπαδάκης ευχαρίστησαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τοξοτών για την πρόσκληση και την τιμητική βράβευση.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής κ. Στογιαννίδης Γρηγόρης και ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Μίχογλου Θωμάς, οι οποίοι συνεχάρησαν τους επιτυχόντες μαθητές καθώς και τους ολυμπιονίκες Ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης για την μεγάλη τους επιτυχία και τους ευχήθηκαν καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال