Γυναίκα βρήκε τσάντα με 800 ευρώ σε καφετέρια του Έβρου και την παρέδωσε!


-Βραβεύτηκε από τον Αργηγό ΓΕΑ η Υπσγός (ΑΥΛ) Κορομηνά Λουλούδα της 1ης ΜΣΕΠ

Ένα πορτοφόλι με 800 ευρώ βρήκε σε καφετέρια του Διδυμοτείχου μια γυναίκα, πριν από μερικές ημέρες, παραδίδοντας τόσο το πορτοφόλι όσο και το χρηματικό ποσό στο Αστυνομικό Τμήμα. Πρόκειται για την κα Κορομηνά Λουλούδα, που τυγχάνει και στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας η οποία μάλιστα βραβεύτηκε από τον Αρχηγό ΓΕΑ για την πράξη της. 

Η τσάντα μαζί με το πορτοφόλι παραδόθηκαν στον κάτοχό της ενώ για το συμβάν ο ΣΕΕΝΣΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως "η συνάδελφος βρήκε σε καφετέρια του Διδυμότειχου, τσάντα η οποία περιείχε το ποσό των 800€, την οποία και παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της. 

Η τσάντα παρεδόθη στον κάτοχο της και ο κος Αρχηγός προέβει στην απονομή Ευφήμου Μνείας στη συνάδελφο στις 15 Δεκεμβρίου του 2015. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Σύνδεσμος είναι να δώσουμε με τη σειρά μας τα συγχαρητήρια μας στην κα Κορομηνά, η οποία με την πράξη της αυτή θυμίζει σε όλους μας ότι σημαντικότερο όλων είναι η τιμή μας, ο ανθρωπισμός και το καθήκον κι όχι τα χρήματα. 

Αυτές οι πράξεις αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ελπίδα για το αύριο της πατρίδας μας. Συγχαρητήρια. Καλή Χρονιά σε όλες τις Μονάδες της Πολεμικής μας Αεροπορίας και τα στελέχη της". 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال