Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Βροχή” τα βραβεία για το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση


Στους Πανελλήνιος Αγώνες Τέχνης συμμετείχε και κατάφερε να διακριθεί το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης, που απέσπασε συνολικά δύο βραβεία κερδίζοντας τις εντυπώσεις. 
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2016. 
“Διαγωνιστήκαμε στο θέατρο και στη μουσική. Στην κατηγορία θεάτρου πήραμε μέρος με την παράσταση “Η Μαύρη Χήρα” σε σενάριο μαθητή του σχολείου , ενώ στην κατηγορία της μουσικής συμμετείχαμε με το μουσικό παραμύθι “Όταν ο Μάνος συνάντησε τον John …στον παράδεισο”. Καταφέραμε να αποσπάσουμε το 3ο βραβείο καθώς και το βραβείο κοινού στην κατηγορία “μουσική”.  Ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα μεγάλος και τα συμμετέχοντα σχολεία παρουσίασαν καταπληκτικές δουλειές ( αρκετά ήταν ιδιωτικά από όλη την Ελλάδα)” αναφέρει μεταξύ άλλων για την διάκριση του Σχολείου η υπεύθυνη καθηγήτρια της θεατρικής-μουσικής ομάδας κα Εύη Μαυροπούλου.
“Το σχολείο μας και ιδιαίτερα οι μαθητές και οι μαθήτριες της θεατρικής και της μουσικής ομάδας αντίστοιχα είχαν μια εξαιρετική παρουσία και κέρδισαν μια μοναδική εμπειρία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή και το σύλλογο καθηγητών του σχολείου μας ,το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου για την οικονομική ενίσχυση, τον κ.Χάρη Χριστοφορίδη για την κατασκευή των σκηνικών και φυσικά τους γονείς των παιδιών για την υπομονή τους. Ευχαριστούμε επίσης τον κ.Άγγελο Μουρβάτη για την μουσική διδασκαλία και όλη την συμπαράσταση. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να χαρεί την προσπάθεια των παιδιών όταν θα τις παρουσιάσουμε και στην πόλη μας στη διάρκεια των γιορτών νεολαίας” σημειώνει η ίδια. 




Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο 
Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος συγχαίρει το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης για την κατάκτηση  του 3ου βραβείου στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2016.
Τα παιδιά της Ξάνθης συνεχίζουν ακάθεκτα να μας εκπλήσσουν ευχάριστα και να μας κάνουν για πολλοστή φορά υπερήφανους.  Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον κατάφεραν, με το ταλέντο τους, την σκληρή και μεθοδική δουλειά, σε άριστη συνεργασία πάντα με τους καθηγητές τους και τη στήριξη των γονιών τους,  να αποσπάσουν το 3ο βραβείο στο θέατρο, καθώς και το βραβείο κοινού στην κατηγορία “μουσική”. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και σε όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την μεγάλη τους επιτυχία.
*Εύη Μαυροπούλου, υπεύθυνη καθηγήτρια της θεατρικής-μουσικής ομάδας, συντονίστρια της δράσης. Βοηθός καθηγήτρια η Λαμπρινή Γλερίδου.


ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα