Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νταντά αποκεφάλισε παιδί και γυρνούσε στο δρόμο με το κεφάλι του (+BINTEO)

Κοινοποίηση


Η μαυροντυμένη γυναίκα συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μοσχοβίτικου μετρό με το κεφάλι σε πλαστική τσάντα
Απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Μόσχα. Μία νταντά αποκεφάλισε το 4χρονο παιδί που είχε υπό τη φροντίδα της, πυρπόλησε το διαμέρισμά του και στη συνέχεια τριγυρνούσε στους δρόμους κρατώντας το κομμένο κεφαλάκι του παιδιού.
Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ένα βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να κραδαίνει ένα κομμένο κεφάλι κοντά σε πολυσύχναστο σταθμό του μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας.
“Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειο-δυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι”, ανακοίνωσε η αστυνομία. “Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το ενημερωτικό portal Lifenews, το όνομα του παιδιού είναι Νάστια. Η νταντά, που ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μοσχοβίτικου μετρό με το κεφάλι σε πλαστική τσάντα.


To Lifenews ανέφερε ότι αστυνομικοί προσέγγισαν τη γυναίκα για να ελέγξουν τα χαρτιά της και αυτή απάντησε βγάζοντας το κεφάλι του παιδιού από μία τσάντα και φωνάζοντας ότι το σκότωσε.  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φώναζε “Αλλάχ Ακμπάρ” την ώρα της σύλληψής της. Η γυναίκα θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο. 
Ντυμένη στα μαύρα κι εκτός ελέγχου αυτή η γυναίκα «έβγαλε το κεφάλι του παιδιού από μία σακούλα και περπάτησε λίγα μέτρα στον δρόμο φωνάζοντας “είμαι τρομοκράτης”» περιέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, τον οποίο επικαλείται το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti. «Κανείς δεν την προσέγγιζε, όλοι φοβόντουσαν» πρόσθεσε ο ίδιος.
«Είμαι τρομοκράτισσα, θέλω τον θάνατό σας» ούρλιαζε με βαριά ρωσική προφορά ενώ κατά τη διάρκεια του παραληρήματός της ακούγεται να καταφέρεται κατά της Δημοκρατίας και να μιλάει για το τέλος του κόσμου.Πάνω της ωστόσο δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος εκρηκτικών, μετέδωσε το πρακτορείο TASS επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.
news.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα