Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στην «Θρακιώτικη» Green Cola το βραβείο ανάπτυξης νέων προϊόντων

Κοινοποίηση


Η επιλογή της Green Cola Hellas από την επιστημονική επιτροπή των βραβείων, πραγματοποιήθηκε για την επιτυχημένη είσοδο στην ελληνική αγορά του καινοτόμου αναψυκτικού Green Cola.
H Green Cola Hellas αναδείχτηκε νικήτρια στα Marketing Excellence Awards 2015, στην κατηγορία «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Αγορών», στη βράβευση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton από το Ελληνικό Ινστιτούτο Marketing της ΕΕΔΕ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, βραδιά αφιερωμένη στους άριστους του Marketing.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επιλογή της Green Cola Hellas από την επιστημονική επιτροπή των βραβείων, πραγματοποιήθηκε για την επιτυχημένη είσοδο στην ελληνική αγορά του καινοτόμου αναψυκτικού Green Cola. Το λανσάρισμα της Green Cola, πριν από 3 χρόνια, σηματοδότησε τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας αναψυκτικών, η οποία απευθύνεται σε καταναλωτές που επιζητούν προϊόντα με φυσικά συστατικά, χωρίς ζάχαρη ή υποκατάστατα ζάχαρης που παράλληλα διατηρούν ένα υψηλό γευστικό αποτέλεσμα.
Μέσα σε λίγα χρόνια μόλις από την κυκλοφορία της, η Green Cola βρίσκεται ήδη στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων των καταναλωτών στα αναψυκτικά τύπου cola, ενώ κυκλοφορεί σε 18 χώρες στο εξωτερικό σε Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία.
Σημαντική τιμητική διάκριση 
Τα βραβεία Marketing Excellence Awards, αποτελούν τη σημαντικότερη τιμητική διάκριση Marketing στην Ελλάδα και απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Η διοργάνωση πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια, με την επιστημονική συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) και την υποστήριξη του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ) και του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκόπησης & Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ), και σκοπό έχει την ανάδειξη άριστων πρακτικών που ενισχύουν αμφίδρομα το ελληνικό επιχειρείν και την οικονομία, επιχειρώντας τη διάδοση των Αρχών του Επιστημονικού Management και Marketing.




O εμπορικός διευθυντής της Green Cola Hellas κ. Γιώργος Βενιέρης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο δήλωσε: «Η Green Cola Hellas δημιουργήθηκε ανταποκρινόμενη στην τάση που διαβλέπαμε για ζήτηση αναψυκτικών, από τους καταναλωτές, που να έχουν ευθεία αναφορά στην υγιεινή διατροφή και στον υγιεινό τρόπο ζωής. Η καινοτομία που ακολουθήσαμε για την ανάπτυξη αυτής της νέας ‘γενιάς’ προϊόντων, μας κάνει όλους να αισθανόμαστε περήφανοι. Είναι τεράστια η ικανοποίηση μας να βλέπουμε την Green Cola να μεγαλώνει μέσα σε λίγα χρόνια ζωής. Βρισκόμαστε ήδη σε πολλές χώρες του εξωτερικού και διατηρούμε την αισιοδοξία μας για μια εξίσου δυναμική συνέχεια, μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν χαρίζει εύκολα νίκες».
Η Green Cola Hellas, αποτελεί μια πρωτοπόρο για τον κλάδο των αναψυκτικών, αμιγώς ελληνική εταιρεία, που μέσα σε λίγα χρόνια ζωής έχει ήδη κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της Ελληνικής αγοράς και συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα, διατηρώντας το σύνολο της παραγωγής της στην ακριτική Ορεστιάδα.
euro2day.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα