Βάζουν το λιθαράκι τους στο “Let's do it Greece” οι Πρόσκοποι Ξάνθης – Στόχος μια καθαρή πόλη

Βάζουν το λιθαράκι τους στο “Let's do it Greece” οι Πρόσκοποι Ξάνθης – Στόχος μια καθαρή πόλη


17 Απριλίου, «Θεατράκι» Κεντρική Πλατεία Ξάνθης

Η δράση “Let's Do It Greece”, είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερη αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια διεθνώς, η οποία έχει πραγματοποιηθεί ήδη πέντε φορές στη χώρα μας. Η συγκεκριμένη εθελοντική εκστρατεία έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας. 
Σε αυτή την προσπάθεια, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων θα συμμετέχει για ακόμα μια φορά, ενεργά και στην πόλη της Ξάνθης. Το 2ο Σύστημα Δασοπροσκόπων, πιστό πάντα στις αρχές του Προσκοπισμού, θα λάβει μέρος σε αυτή τη δράση με τα μέλη του και τους γονείς τους με στόχο τη διατήρηση ενός καθαρότερου περιβάλλοντος στην πόλη μας.  Ταυτόχρονα, μέσα από τη δράση αυτή, πιστεύουμε πως θα συμβάλλουμε στην εκπαίδευση και ενημέρωση παιδιών και ενηλίκων για τη σημασία ενός καθαρού περιβάλλοντος στην υγεία μας καθώς και στην ευαισθητοποίηση άλλων κοινωνικών ομάδων για την αξία του εθελοντισμού.
  
Την Κυριακή 17 Απριλίου τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι, οι Ανιχνευτές και οι φίλοι του 2ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Ξάνθης συμμετέχουμε στην πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία για ένα καθαρότερο περιβάλλον : Let’s do it GREECE.
   
Θα συναντηθούμε το πρωί στις 9:30 στην κεντρική πλατεία για να συντηρήσουμε το “Θεατράκι”. Η δράση είναι ανοικτή για κάθε ευαισθητοποιημένο, ενεργό συμπολίτη μας.
Βενέδικτος Ρούσσος 
Αρχηγός 2ου Συστήματος Δασοπροσκόπων
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال