Μεγάλη διάκριση για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης – Βραβεύτηκε η Δ.Α.ΣΤΑ.

Μεγάλη διάκριση για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης – Βραβεύτηκε η Δ.Α.ΣΤΑ.


Στην μεγάλη εκδήλωση των Education Business Awards, του θεσμού που επιβραβεύει τις καλές πρακτικές στον χώρο της εκπαίδευσης, βραβεύτηκε η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Ειδικότερα διεκδίκησε και κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην Κατηγορία 'Εξωστρέφεια & Συνεργασία', Ενότητα: 'Διασύνδεση με την αγορά εργασίας". 

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή, πρόεδρος της οποίας ήταν η π. Υπουργός και Ευρωβουλευτής  Μαριέττα Γιαννάκου.

Η Δ.Α.ΣΤΑ έχει ως σκοπό να δώσει σε κάθε ενδιαφερόμενο τα εργαλεία που χρειάζεται για την προσωπική & επαγγελματική ανάπτυξή του. Λειτουργεί με βάση τρεις πυλώνες: Ενημέρωση–Συμβουλευτική-Δικτύωση που είναι βασικοί για την εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Απριλίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, παραβρέθηκαν περισσότεροι από διακόσιοι εκπρόσωποι ιδιωτικών και δημοσίων φορέων από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, ακαδημαϊκοί δημοσιογράφοι και επαγγελματίες από τον χώρο της εκπαίδευσης. 

Το βραβείο, εκ μέρους του ΔΠΘ, παρέλαβε ο Αναπληρωτής Πρύτανη Υποδομών και Ανάπτυξης Καθηγητής κ. Ιωάννης Μουρμούρης.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال