Σε χρήση επιπλέον λωρίδες κυκλοφορίας στο Μεθοριακό Σταθμό Κήπων – Επίσκεψη Παυλίδη (+ΦΩΤΟ)

Σε χρήση επιπλέον λωρίδες κυκλοφορίας στο Μεθοριακό Σταθμό Κήπων – Επίσκεψη Παυλίδη (+ΦΩΤΟ)


Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Γεώργιος Παυλίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου κ. Δημήτριο Πέτροβιτς επισκέφθηκε την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016, το Μεθοριακό Σταθμό των Κήπων, πραγματοποιώντας αυτοψία στα έργα που κατασκεύασε και παρέδωσε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ. 

Στη διάρκεια της επίσκεψης, είχε συνάντηση με την Διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, κ.Κ.Κερέμη και τον Προϊστάμενο του Τελωνείου κ.Αθ.Γρηγορίου, με τους οποίους συζήτησαν για θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Μεθοριακού Σταθμού.


Μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Με παρέμβασή μας, τέθηκαν στη διάθεση των αρχών, δύο τουλάχιστον επιπλέον λωρίδες, (ένα διάζωμα κυκλοφορίας για την είσοδο στη χώρα), επιβατηγών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης. Υπό ορισμένες συνθήκες, μπορούν να γίνουν τρεις (3) και συνολικά πέντε (5). Έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με ευελιξία ως χώρα, σε ικανοποιητικό βαθμό, τις μεγάλες αναμονές εισερχόμενων για τουρισμό. 

Αφαιρέσαμε τη κατεστραμμένη γεφυροπλάστιγγα και κατασκευάσαμε καινούργια, πραγματοποιήσαμε μια σειρά από ρυθμίσεις και παραδώσαμε εξοπλισμό σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Χρειάζονται και άλλες παρεμβάσεις και διορθώσεις. Πρέπει όμως να τονίσω ότι, οι Μεθοριακοί Σταθμοί δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες μας, είναι στην αρμοδιότητα του Υπουργείου. 

Στόχος, όμως, είναι να διευκολύνουμε την  κατάσταση για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες, οι τουρίστες, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Περιφέρεια και η χώρα χρειάζονται έσοδα, χωρίς εμπόδια στον τουρισμό».
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال