Ο Δήμος Ξάνθης αποχαιρετά τον Γιώργο Παπασταματίου – Το συγκινητικό αντίο

Ο Δήμος Ξάνθης αποχαιρετά τον Γιώργο Παπασταματίου – Το συγκινητικό αντίο


-Ο Αντιδήμαρχος έχασε την μάχη με τον καρκίνο τα ξημερώματα της Παρασκευής 

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό αντίο αποχαιρέτησε ο Δήμος Ξάνθης τον Γιώργο Παπασταματίου που έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. 

Ο Αντιδήμαρχος μετά από πολύμηνη μάχη έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων και δεκάδες συγγενείς, φίλοι και γνωστοί τον αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής και τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Δήμος Ξάνθης εξέδωσε ένα ιδιαίτερο αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον ίδιο, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:   "Αποχαιρετούμε σήμερα, τον πρώτο Αντιδήμαρχο της Ξάνθης, ένα δικό μας άνθρωπο, έναν αυτοδιοικητικό παράγοντα του οποίου η διαδρομή και η δράση σημάδεψε την κοινωνική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας.

Αποχαιρετούμε έναν ξεχωριστό άνθρωπο που ήξερε να τιμά και να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες και απολάμβανε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έλαβε μέρος, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2003.

Διετέλεσε Πρόεδρος ΚΑΠΗ από το 2006 έως το 2011 και έπειτα Πρόεδρος του  Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης από τον Ιούνιο του 2011 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014 

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης και Αναπληρωτής Δήμαρχος έως και σήμερα.

Ο Δήμος Ξάνθης, αποχαιρετά τον εν ενεργεία Αντιδήμαρχο και αντ’ αυτού Δήμαρχό του, τον Γιώργο Παπασταματίου, που ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριστική όμως ήταν η λιτότητα, η εργατικότητα, η δημοκρατικότητα και η σαφήνεια του.

Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο και στα παιδιά του, που πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για αυτόν. Να είναι ελαφρύ, το Ξανθιώτικο γενέθλιο χώμα που θα τον σκεπάσει".
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال