Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σύγχρονος υπερηχογράφος για το Νοσοκομείο Κομοτηνής

Κοινοποίηση

Εναν σύγχρονο  έγχρωμος υπερηχογράφος  θα αποκτήσει το νοσοκομείο Κομοτηνής,   μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας στο πλαίσιο του προγράμματος υλοποίησης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 
Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr , η Εθνική Τράπεζα θα ενισχύσει 28 νοσοκομειακές μονάδες σε όλη την χώρα με μηχανολογικό εξοπλισμό της τάξης των 10.050.950 ευρώ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αξιολόγηση και η επιλογή των συγκεκριμένων εξοπλιστικών αναγκών, έγιναν σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες Υγειονομικές Περιφέρειες.
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
«Η παροχή του αναγκαίου μηχανολογικού εξοπλισμού και η ενίσχυση των υποδομών στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, στα οποία βρίσκουν καθημερινά καταφύγιο χιλιάδες συνάνθρωποί μας, αποτελεί την ελάχιστη συνεισφορά για τη διασφάλιση του αγαθού της υγείας», τονίζεται στην ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας. Επισημαίνεται, τέλος, ότι η Εθνική Τράπεζα έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα του χορηγικού της προγράμματος, την υποστήριξη αναγκών στους τομείς της υγείας, της πρόνοιας και της αλληλεγγύης.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα