28χρονος έκλεβε μπαταρίες από ΙΧ και τις πουλούσε σε 54χρονο στην Αλεξανδρούπολη

28χρονος έκλεβε μπαταρίες από ΙΧ και τις πουλούσε σε 54χρονο στην Αλεξανδρούπολη


Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή συσσωρευτών, που διαπράχθηκε την 11-5-2016 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη. 

Συνελήφθησαν, την 12 και 13-5-2016, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης,  δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 54 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι 28χρονος,  την 11-5-2016 το μεσημέρι, αφαίρεσε από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, δύο (2) συσσωρευτές οχημάτων, τους οποίους στη συνέχεια διέθεσε στον 54χρονο.  

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην επιχείρηση όπου εργαζόταν ο 54χρονος, βρέθηκαν οι παραπάνω συσσωρευτές, οι οποίοι κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.     

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال