Η ΟΕΒΕΞ για το νέο ασφαλιστικό – Στο κόκκινο η ανεργία στην Ξάνθη

Η ΟΕΒΕΞ για το νέο ασφαλιστικό – Στο κόκκινο η ανεργία στην Ξάνθη


Θέση γύρω από τις νέες φορολογικές και ασφαλιστικές αλλαγές που εγκρίθηκαν από την Κυβέρνηση την Κυριακή παίρνει με ανακοίνωσή της η ΟΕΒΕ Ξάνθης. 

Σε αυτή επισημαίνονται τα κάτωθι: 
"Σε νέες φορολογικές και ασφαλιστικές περιπέτειες μπαίνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, μετά την ψήφιση των φορολογικών-ασφαλιστικών μέτρων στο ελληνικό κοινοβούλιο. 

Γεγονός, που γεννά εκ νέου δυσμενείς οικονομικές συνθήκες στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, καθώς τα μέτρα που θα ισχύσουν, αποδεικνύουν, για ακόμη μια φορά, πως η ισχνή οικονομική πραγματικότητα είναι μονόδρομος. 

Η Ξανθιώτικη αγορά ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια, καθώς μισθωτοί και συνταξιούχοι αδυνατούν να καταναλώσουν, έστω και το ελάχιστο στην αγορά, εξαιτίας των μειώσεων που υπόκεινται συνεχώς οι εισφορές τους. 

Το αποτέλεσμα, όλης αυτής της κατάστασης, αντανακλάται στην τοπική αγορά, τόσο με τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, από το κλείσιμο των εργοστασίων όσο και από την μείωση πρωτογενούς παραγωγής , και με το κλείσιμο επιχειρήσεων, οι οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές απαιτήσεις τους, όπως η αποπληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ, ασφαλιστικών ταμείων, μισθών, μισθώματος. 

Εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες ΔΕΝ αντέχουμε άλλο, γι αυτό θα πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της Ξανθιώτικης αγοράς, ώστε να μην χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας και οι επιχειρήσεις να παραμείνουν ανοιχτές, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία"
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال