Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια για την άνοδο του Ορφέα στην Γ’ Εθνική από ΝΟΔΕ και ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Κοινοποίηση

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την άνοδο του Ορφέα στην Γ’ Εθνική εξέδωσαν τόσο η ΝΟΔΕ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, καθώς και ο Δήμαρχος Τοπείρου κος Θωμάς Μίχογλου. 
Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ
Τα μέλη της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και τα υπόλοιπα μέλη του ιστορικού σωματείου της πόλης μας του Ορφέα Ξάνθης, για την επίτευξη του στόχου της ανόδου της ομάδας στην Γ’ εθνική κατηγορία (Football League 2). Το σπουδαίο αυτό επίτευγμα, στο πέρας μιας μακράς και δύσκολης περιόδου, δημιουργεί νέες προκλήσεις στις οποίες ευχόμαστε να ανταποκριθούν με επιτυχία. 
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ 
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα «Ορφέας» Ξάνθης, τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, για την επιτυχία τους να προαχθούν  στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Η επιτυχία της ομάδας αποδεικνύει ότι μπορούμε να θέτουμε και να επιτυγχάνουμε δύσκολους στόχους. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Τοπείρου 
Ο Δήμαρχος και ο Δήμος Τοπείρου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια, στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης για την άνοδο της για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική κατηγορία, στον δημιουργό του Ορφέα Ξάνθης, κ. Χατζημεστή Μπάμπη, τα μέλη του Δ.Σ. και τους αθλητές της ομάδας. Η τεράστια αυτή επιτυχία,  γεμίζει με ικανοποίηση όλους τους φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Ξάνθης
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα