Συγκέντρωσαν 2 τόνους καπάκια και αγόρασαν ένα αναπηρικό αμαξίδιο πολίτες στην Ορεστιάδα 

Συγκέντρωσαν 2 τόνους καπάκια και αγόρασαν ένα αναπηρικό αμαξίδιο πολίτες στην Ορεστιάδα 


Στη διάθεση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η Μέριμνα» Ορεστιάδας, βρίσκεται από εχθές το αναπηρικό καροτσάκι που απέκτησε ο σύλλογος ως αντάλλαγμα για τους δύο τόνους καπάκια που συγκέντρωσαν και παρέδωσαν πριν από ένα εξάμηνο περίπου, πολίτες, επιχειρήσεις, υπηρεσίες και φορείς της περιοχής Ορεστιάδας.

«Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου, είχε ξεπεράσει κάθε προσδοκία, τους ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά», δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας ο πρόεδρος της «Μέριμνας», Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως η πρωτοβουλία συγκέντρωσης καπακιών με σκοπό την απόκτηση ενός ακόμα αναπηρικού αμαξιδίου θα επαναληφθεί μέσα στο 2016 και κάλεσε τις οικογένειες με μέλη ΑμεΑ, ακόμα κι αν δεν είναι μέλη του συλλόγου, να μη διστάζουν να απευθύνονται στη «Μέριμνα» όταν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα ή χρειάζονται βοήθεια.

«Ξέρουμε ότι τα Άτομα με ειδικές Ανάγκες έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, έχοντας και την υποστήριξη ιδιωτών ή φορέων που δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες που προκύπτουν», σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος.
ΠΗΓΗ: ΕΡΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال