Συλλήψεις σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη για ναρκωτικά

Συλλήψεις σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη για ναρκωτικά


Συνελήφθησαν την Πέμπτη (5-5-2016), στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 37 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.  

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Πέμπτη το πρωί, στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 37χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, εντόπισαν και κατέσχεσαν τέσσερα (4) χρησιμοποιημένα αυτοσχέδια τσιγάρα, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό και έναν (1) μεταλλικό θρυμματιστή. 

Στη δεύτερη περίπτωση, την Πέμπτη το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι κατείχε δεκαεπτά (17) αυτοσχέδια τσιγάρα, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό και μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,8 γραμμαρίων, τα οποία και κατέσχεσαν. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال