Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νικητής στον 3ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών ο Νίκος Κουτσούδης από την Ξάνθη

Κοινοποίηση


Απονομή βραβείων Διαγωνισμού Επιχειρηματικών Ιδεών “John & Mary Pappajohn Business Plan Awards”
  
Ο Νίκος Κουτσούδης, υπεύθυνος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρείας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, είναι ένας από τους νικητές του 3ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικών Ιδεών | John & Mary Pappajohn Business Plan Award.
Ο διαγωνισμός John & Mary Pappajohn Business Plan Award, έχει θεσμοθετηθεί από τους ομώνυμους επιχειρηματίες και διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki | ACT. 
Ο Νίκος συμμετείχε στον διαγωνισμό με την ιδιότητα του business developer της εταιρείας e-troufa. Ανταπεξήλθε με επιτυχία στις απαιτήσεις των τεσσάρων σταδίων αξιολόγησης: από την σύντομη περιγραφή της επιχειρηματικής ιδέας, την εκπόνηση πλήρους επιχειρηματικού σχεδίου έως και την παρουσίασή του σε 5λεπτο pitch, φτάνοντας στην τελική διάκριση μεταξύ των συμμετεχόντων με συνολικά 139 προτάσεις για ποικίλα προϊόντα και υπηρεσίες. 




Αξίζει να σημειωθεί πως είναι το μοναδικό βραβείο που δόθηκε σε πρόταση που αφορά την επιχειρηματική ανάπτυξη διατροφικού προϊόντος και σε συμμετέχοντα από την περιοχή της Θράκης.
Η εταιρεία e-troufa.gr εδρεύει στους Τοξότες Ξάνθης. Ειδικεύεται στην καλλιέργεια και συλλογή τρούφας, την τυποποίηση και διάθεση φρέσκιας τρούφας και την εκπαίδευση σκύλων κυνηγών τρούφας, ενώ συνδέεται με μακρόχρονη σχέση συνεργασίας με την εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.
Το βραβείο είναι χρηματικό και θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη τακτικών κινήσεων marketing και διερεύνησης υποψήφιων διεθνών αγορών για τα προϊόντα της e-troufa.
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου, στο Αμερικανικό Κολέγιο της Θεσσαλονίκης και το βραβείο απένειμε ο Δρ. Νικόλαος Χουρβουλιάδης, Chair του Anatolia School of Business.
Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για την προσωπική επιτυχία του Νίκου και για την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλει συνολικά το στελεχιακό μας δυναμικό στην επίτευξη του εταιρικού μας στόχου: την παροχή εξειδικευμένων και ποιοτικών υπηρεσιών που προσθέτουν αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των πελατών μας. Μπράβο Νίκο! 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα