Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανήλικοι πετούσαν πέτρες σε οχήματα στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης

Κοινοποίηση


-Σοβαρό κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή τους διέτρεξαν οι οδηγοί και οι επιβάτες 
Σοβαρό κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή τους διέτρεξαν οι οδηγοί και οι επιβάτες των οχημάτων που περνούσαν κάτω από την αερογέφυρα Ποδοχωρίου στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης, από το «παιχνίδι» με το οποίο διασκέδαζαν τρεις νεαροί πετώντας πέτρες από μεγάλο ύψος!
Οι οδηγοί ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου και ενός φορτηγού λαχτάρισαν για τα καλά όταν οι πέτρες που εκτόξευσαν από την αερογέφυρα οι δυο ανήλικοι και ο ενήλικος φίλος τους έσπασαν τα παρμπρίζ και χτύπησαν με κρότο στους «ουρανούς» των οχημάτων τους! Όταν διαπίστωσαν τι είχε συμβεί, ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Ελευθερούπολης οι οποίοι έσπευσαν αμέσως στην περιοχή.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στην αερογέφυρα, οι τρεις νεαροί ηλικίας 21, 17 και 17 χρόνων βρίσκονταν ακόμη εκεί συνεχίζοντας το επικίνδυνο “παιχνίδι” τους, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσουν κάποιο τροχαίο ή τραυματισμό. Έτσι, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που τους άσκησε δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα