Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο Έλληνας από την Θράκη που σκοτώθηκε στο μακελειό στο Μόναχο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση


-Ο Χουσείν Νταϊτσίκ, μουσουλμάνος από το χωριό Άρατος της Ροδόπης, είναι ο Έλληνας που έπεσε νεκρός στο Μόναχο

“Ήρωας” χαρακτηρίστηκε από τα μέσα ο 18χρονος Έλληνας ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής στο μακελειό του Μονάχου, καθώς πριν πέσει κάτω από τα πυρά προσπάθησε να σώσει την αδερφή του.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο, πυροβολήθηκε δύο φορές έξω από το εστιατόριο, την ώρα που έσπρωχνε μακριά την αδερφή του για να προλάβει να σωθεί.
Αργότερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πατέρας του έπαθε καρδιακή προσβολή μόλις πληροφορήθηκε για το χαμό του μονάκριβού του γιου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
“Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”, προστίθεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται ότι η γενική πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές αρχές.




Τα βαθιά συλλυπητήρια του στους οικείους των νεκρών της χθεσινής επίθεσης στο Μόναχο εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας με αναρτήσεις του στο Twitter και υπογραμμίζει ότι «η ύπαρξη ενός Έλληνα ανάμεσα στους νεκρούς της χθεσινής επίθεσης μας δεσμεύει ακόμα περισσότερο στον αγώνα να εξαλείψουμε το μίσος και την τρομοκρατία από την Ευρώπη».
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αναφέρει στις δύο αναρτήσεις του: «Η ύπαρξη ενός Έλληνα ανάμεσα στους νεκρούς της χθεσινής επίθεσης μάς δεσμεύει ακόμα περισσότερο στον αγώνα να εξαλείψουμε το μίσος και την τρομοκρατία από την Ευρώπη. Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήρια μας στους οικείους του καθώς και στις οικογένειες όλων των θυμάτων».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα