Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκλεψαν μια μοτοσικλέτα στην Αλεξανδρούπολη και επιχείρησαν να κλέψουν άλλες δύο

Κοινοποίηση


Εξιχνιάστηκαν μία κλοπή δίκυκλου οχήματος και 2 απόπειρες, στην Αλεξανδρούπολη
Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, μία (1) κλοπή δίκυκλου οχήματος και δύο (2) απόπειρες, που διαπράχθηκαν την 24/25-8-2016, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Συνελήφθησαν την 25 και 26-8-2016, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, όπως προέκυψε, την 24/25-8-2016, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ακόμη μία (1) μοτοσικλέτα και ένα (1) δίκυκλο μοτοποδήλατο, χωρίς όμως να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις πράξεις τους.
Επιπλέον, στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκαν μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα (1) δισκίο του φαρμακευτικού σκευάσματος ΧΑΝΑΧ, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σημειώνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα ληστείας και επανειλημμένα για κλοπές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα