Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στην Βουλή τα προβλήματα δόμησης, υγιεινής και θέρμανσης του κτιρίου της Αστυνομίας Ξάνθης

Κοινοποίηση

Ερώτηση κατέθεσαν 6 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσά τους και ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σχετικά με τα προβλήματα δόμησης, υγιεινής και θέρμανσης, που παρατηρούνται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.
Οι Βουλευτές ρωτάνε σε ποιες ενέργειες θα προβεί ο Υπουργός για τα προβλήματα δόμησης του κτιρίου του ΑΤ Ξάνθης και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της θέρμανσης.
Αναλυτικά η ερώτηση:
ΘΕΜΑ: «Προβλήματα δόμησης, υγιεινής και θέρμανσης του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης»

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Τραγική είναι η κατάσταση που παρουσιάζει το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. Σύμφωνα με τις εκθέσεις της Διεύθυνσης Δόμησης του Δήμου Ξάνθης και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, τις οποίες και επισυνάπτουμε, διαπιστώθηκε σωρεία προβλημάτων δόμησης και υγιεινής του κτιρίου για τα οποία πρέπει να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις. Παράλληλα λόγω της παλαιότητας και της παντελούς έλλειψης συντήρησης των εγκαταστάσεων θέρμανσης του κτιρίου της Α.Δ Ξάνθης (φθορές σωληνώσεων) καθίσταται αδύνατη η λειτουργία θέρμανσης στο περισσότερους χώρους του κτιρίου.

Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1)σε τι ενέργειες προτίθεται να προβεί για τα προβλήματα δόμησης και υγιεινής του κτιρίου της Α.Δ Ξάνθης

2)σε τι άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα θέρμανσης του κτιρίου για τους ερχόμενους χειμερινούς μήνες.

Οι ερωτώντες Βουλευτές:
Κυριαζίδης Δημήτριος – Δράμας
Σταμάτης Δημήτριος – Επικρατείας
Δημοσχάκης Αναστάσιος – Έβρου
Παναγιωτόπουλος Νικόλαος – Καβάλας
Ανδριανός Ιωάννης – Αργολίδας
Μπουκώρος Χρήστος – Μαγνησίας
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα