Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έτρεξαν για καλό σκοπό – Συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για άπορους στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016, στις 11.00 π.μ., πραγματοποιήθηκε ο 2ος Αγώνας Δρόμου του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ο αγώνας, με το σύνθημα «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης – Όσο υπάρχουν άνθρωποι – Τρέχουμε μαζί για το Συνάνθρωπο» έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης και της  Αντιπεριφέρειας Ξάνθης, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης «XANTHI RUNNERS». 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου, ο βουλευτής Ξάνθης κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Λομβαρδέας και εκπρόσωπος του Δ΄ Σώματος Στρατού.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν Λαϊκός Δρόμου 5.000 μέτρων και Μαθητικός Αγώνας Μαθητών Δημοτικού 1.000 μέτρων, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, σχολικών ειδών και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν ως δρομείς περί τους διακόσιους πενήντα (250) συμπολίτες μας (ενήλικοι και ανήλικοι), συγκεντρώθηκαν τρόφιμα (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, κονσέρβες, γάλα, ζάχαρη κ.λπ.), σχολικά είδη, φάρμακα, είδη ιματισμού, καθώς και οικονομική ενίσχυση.

Ευχαριστούμε θερμά και ολόψυχα όλους τους συμπολίτες μας, μεγαλύτερους και νεότερους, που συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό στους αγώνες, ενισχύοντας υλικά και ηθικά την προσπάθεια αυτή.
Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά το Δήμο Ξάνθης και την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην υλοποίηση της διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα, τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ξάνθης «XANTHI RUNNERS» για την πολύτιμη τεχνογνωσία του τόσο ως προς τη διοργάνωση όσο και ως προς την υλοποίηση των αγώνων.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας, που στήριξαν έμπρακτα τη δράση μας αυτή και ειδικότερα:
– τη ΣΕΚΕ-Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος Α.Ε.,
– το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ»,
– τη βιομηχανία παραγωγής λειαντικών προϊόντων ΣΜΥΡΔΕΞ Α.Ε.,
– τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ξάνθης,
– την επιχείρηση «SOU EM»,
– το κατάστημα «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ»,
– την εταιρία «ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε.»,
– το ιχθυοπωλείο «Ο ΦΑΡΟΣ»,
– την επιχείρηση «Go Orange» στην Κομοτηνή,
– την επιχείρηση «PRISMA»,
– την επιχείρηση «The art of productions»,
– το Πρακτορείο Τυχερών Παιχνιδιών του κ. Νικολάου Δαγκλή,
– την κ. Μαργαρίτα Ξυλά,
– τον κ. Ιωάννη Ντόση.
Ευχαριστούμε, τέλος, το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, το Δ΄ Σώμα Στρατού, το Ε.Κ.Α.Β. Αλεξανδρούπολης και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής για την υποστήριξη και την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που συμπαραστέκεται έμπρακτα σε κάθε μας εκδήλωση.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα