Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατάληψη του υποκαταστήματος του ΕΛ.Γ.Α. στην Αλεξανδρούπολη από τους εργαζόμενους

Κοινοποίηση

Συμβολική κατάληψη του υποκαταστήματος του ΕΛ.Γ.Α. στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησαν την Τρίτη οι εργαζόμενοι ζητώντας να λυθεί το θέμα των μετακινήσεων προσωπικού του ΕΛ.Γ.Α.
«Θεωρούμε απαράδεκτο να μετακινούμαστε με τραίνα και ταξί στα χωράφια για να προβαίνουμε σε εκτιμήσεις ζημιών. Είναι ντροπή να γίνεται αυτό διότι ούτε έργο ποιότητας μπορούμε να παράσχουμε, ούτε να βρούμε μάρτυρες ,ούτε να δούμε την ζημιά ,πάμε ετεροχρονισμένα και κατασπαταλούμε πολλά χρήματα στις μετακινήσεις,» είπε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του ΕΛ.Γ.Α. Δημήτρης Πανταζής.

«Εδώ και πέντε μήνες έχουμε υπογράψει σαν σύλλογος συλλογικές συμβάσεις μαζί με την διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α και το υπουργείο αρνείται να την υπογράψει,» σημειώνει ο κ. Πανταζής και υπογραμμίζει « η προτεινόμενη τροπολογία των μετακινήσεων των Γεωτεχνικών του ΕΛ.Γ.Α. που με την διακομματική συναίνεση προωθείται η κατάθεση της προς ψήφιση στη Βουλή, είναι η μόνη λύση επαναφοράς του Οργανισμού στην κανονικότητα.»
Οι εργαζόμενοι του ΕΛ.Γ.Α. θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με 24ωρη απεργία, ενώ την Τετάρτη θα απέχουν από τις μετακινήσεις για την εκτέλεση του εκτιμητικού τους έργου.
agrocapital.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα