Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην Ξάνθη με τον «Τυροκοφτερό» η αστυνομικός που γράφει παραμύθια – Σκόρπισε χαμόγελα στη Σμίνθη

Κοινοποίηση

Στην Ξάνθη βρέθηκε την Παρασκευή η βραβευμένη από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε., συγγραφέας και αστυνομικός Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου της βιβλίου με τίτλο «Ο ΤΥΡΟΚΟΦΤΕΡΟΣ». 
Η γνωστή συγγραφέας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην ορεινή Ξάνθη, αρχικά, όπου και επισκέφθηκε το Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Σμίνθης. Εκεί συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές στους οποίους έδωσε αντίγραφα του βιβλίου της ενώ η ίδια σημειώνει για την επίσκεψή της πως “ο Διευθυντής , το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του 6/θ Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Σμίνθης με υποδέχθηκαν με αγάπη που λέξεις δε αρκούν για να περιγράψουν. Ακόμα και ο καιρός παρά τις προβλέψεις ήταν σύμμαχος μας.  Κι έτσι η παρουσίαση του ΤΥΡΟΚΟΦΤΕΡΟΥ έγινε κάτω από έναν υπέρλαμπρο ήλιο”. 
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης , το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης και την τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποί τους.
“Ιδιαίτερα ευχαριστώ για τη συμβολή της τη συνάδελφό μου Διοικητή του Α.Σ. ΜΥΚΗΣ Ανθυπαστυνόμο Χρύσα Καζάκου. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!” συμπληρώνει η ίδια. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα